+32 478 46 88 32 info@fritsforkids.com

Waarom kiezen voor FR!TSFORKIDS?

Het kuipje en het voetenplankje is te verkrijgen in wit, antraciet en zwart, waardoor je eindeloos kan combineren. De kinderstoel is zowel ontworpen voor gezinnen die houden van eenvoud, strak en modern als voor gezinnen die het liever speels hebben.

Voor het verkleinkussens werken we samen met Trixie baby.

Door de vormgeving van de kuip is de stoel te gebruiken vanaf de leeftijd van 6 maand tot 6 jaar!

Het kuipje en voetenplankje is in de hoogte verstelbaar, zodat de FR!TSFORKIDS kinderstoel steeds perfect onder uw tafeltablet schuift. Je kan een FR!TSFORKIDS stoel gebruiken aan een keukeneiland, een eettafel, een tekentafeltje én wanneer je de poten eruit laat, kan je het kuipje van het stoeltje ook gebruiken als zeteltje, bijvoorbeeld voor voor tv.

Het voetenplankje is zodanig ontworpen dat uw kind zelfstandig in en uit de stoel kan stappen. Het kan ook gebruikt worden als trapje om te helpen aan het aanrecht, of om de handjes te wassen.

De 4 in 1 kinderstoel

De 4 in 1 kinderstoel

Keukeneilandstoel

Heb je thuis een keukeneiland, maar eet je kapoen ook wel eens aan de gewone eettafel? Wil je van de eettafelstoel ook een tekentafelstoeltje maken of een zeteltje? Dan is dit het juiste FR!TSFORKIDS-pakket voor jou!

Dit pakket bevat: 1 set poten voor hoogte keukeneiland, 1 set poten voor hoogte eettafel, 1 set poten voor hoogte tekentafel, 1 kuip met riempje en 1 voetenplankje in combinatie naar keuze.

Eettafelstoel

Eet je kapoen thuis steeds aan een gewone eettafel? Maak je van de eettafelstoel ook wel eens graag een tekentafelstoeltje of zeteltje? Dan is dit het juiste FR!TSFORKIDS-pakket voor jou!

Dit pakket bevat: 1 set poten voor hoogte eettafel, 1 set poten voor hoogte tekentafel, 1 kuip met riempje en 1 voetenplankje in combinatie naar keuze.

Tekentafelstoel

Zie je FR!TSFORKIDS graag terugkomen in jouw interieur?
Zit je kapoen élke dag aan het tekentafeltje? Dan is dit het juiste pakket voor jou!

Dit pakket bevat: 1 set poten voor hoogte tekentafel, 1 kuip in kleur naar keuze.

Babypakket

Zit je baby vanaf 6 maand in de FR!TSFORKIDS stoel?
Hou je van kleur of van de patroontjes van Trixie-baby? Dan is dit het juiste pakket voor jou!

Dit pakket bevat: een 2-delig verkleinkussen en een staafje met riempje voor tussen de beentjes.

De FR!TSFORKIDS kinderstoel werd reeds bekroond met verschillende prijzen waaronder de A’design bronze, uit Milaan.